Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

Yevgeniya Kironaki

Sunt din Ucraina (Odessa), dar mi se pare, uneori, că sunt mai româncă decât mulți alți „români”. Țin, însă, și la țara în care m-am născut, așa că în România am ajuns nu din cauza unor convingeri anume, ci, mai degrabă, din teribilism. Dar nu regret nicio secundă! Aici am avut posibilitatea să învăț în niște școli de excepție (facultăți și masterate în Studii Culturale, Jurnalism, Regie Film / TV și Foto-Video).

Am început să lucrez în presă în urmă cu 9 ani, tot din întâmplare, datorita faptului că sunt cunoscatoare de limba rusă. Și abia după ce am devenit jurnalist, mi-am dat seama că îmi și place. Iar de când sunt reporter la emisiunea ÎN PREMIERĂ, aproape că mi s-a împlinit visul de a deveni regizor de film documentar. Și asta pentru că aici am posibilitatea să realizez fiecare reportaj cu ajutorul unor mijloace documentaristice.

Caut mereu subiecte care ridică întrebări și nu-mi place să-i dau omului din fața ecranului „mură în gură”. Răspunsurile mi le dau mie însămi și, pănă acum, fiecare dintre ele mi-a schimbat viața.


Yevgeniya Kironaki
Reporter În Premieră, Antena 3
email: yevgeniya.kironaki@inpremiera.ro