Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

ADEVĂR LA METRU CUB

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.81 Rating / 36 voturi
Data:
26 Aprilie 2015
Sezon:
9
Reporter:
Andrei Ciurcanu
Imagine:
Mihai Dină
Mihai Buzduga
Montaj:
Adrian Robe
Lenard Zsolt
Comentarii (3):
 • 1. gabriel p | 29 Aprilie 2015 10:03

  Important este sa nu renuntam si sa trezim noua generatie la lupta contra acestor stari de fapt. Sa speram ca Justitia care pare ca are un nou suflu va gasi ca este macar la fel de important acest subiect cat 'gala Bute'.... etc.
  Doamne intoarce-Ti fata catre noi.

 • 2. gabriel p | 29 Aprilie 2015 10:00

  Vedem lupta binelui si a frumosului impotriva raului, uratului, lacomiei. Va rog sa continuati aceste investigatii in toate judetele afectate de ac. molima, pana ce 'alesii' nostri, organele in drept si justitia vor pune capat faradelegii. Pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.Merg si eu cu bicicleta in ture la munte si vad masacrul care s-a comis. Am invatat la scoala ca, 'codrul e frate cu romanul', ei bine, romanul de 25 de ani isi hacuieste fratele, cine pedepseste aceasta crima? Macar prin aceste emisiuni sa trezim din letargie pe cei ce au misiunea de a stopa faradelegea. Va multumesc pentru efortul si riscurile asumate, pentru energia depusa in slujba binelui si a comunitatii.
  Trebuie sa completez ca Protv a fost initiatorul acestui demers jurnalistic, prin reportaje foarte percutante, cu ceva ani in urma, dar emisiunile respective care trebuiau sa destepte constiinte, sa porneasca anchete oficiale de la cel mai inalt nivel a ramas fara urmari si fara izbanda deocamdata

 • 3. spedy | 28 Aprilie 2015 12:48

  un stat corupt pana in maduva oaselor , un stat slab , mafiot , partas si complice la tunurile si hotia acestor companii straine !!!!! RUSINE RUSINE RUSINE , MA DOARE SUFLETUL CAND VAD CE SE INTAMPLA IN TARA MEA , CUM O DAM GRATIS LA ALTII !!!! AR TREBUI SA INFUNDE PUSCARIILE CU TOTII !!!!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate