Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

CĂZUŢI ÎN CURSĂ 2

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.96 Rating / 26 voturi
Straniu in aceasta tragedie e faptul ca, si dupa 23 de ani, autoritatile romane se straduiesc sa ascunda adevarul. Nu numai ca au facut ancheta pe fuga, lasand fragmente din oameni si din avion la locul accidentului, dar au ascuns dosarul si au tratat inuman rudele celor morti, terorizandu-le cu amenintari.
Reporterii nostri au facut o investigatie dificila si au reusit sa afle de ce s-a prabusit avionul de pasageri al Tarom, la sfarsitul lui decembrie 89.
Data:
28 Aprilie 2013
Sezon:
5
Reporter:
Carmen Moise
Imagine:
Cristian Tamaș
Montaj:
Lenard Zsolt
Comentarii (2):
  • 1. speedy | 13 Mai 2013 23:44

    TRAGIC !! SOCANT !!CUMPLIT !!!STUPEFIANT CEEA CE AM VAZUT !!!

  • 2. martin valentin | 06 Mai 2013 16:58

    Dragi reporteri ai emisiuni IN PREMIERA.Vreau sa va felicit ptr toate emisiunile bune si de Calitate pe care le faceti si sa va felicit ptr. premiul pe care lati obtinut in SUA cu atata truda si munca. As dori sa va propun daca vreti un subiect pe care sa il faceti. Este vorba despre pastorul RICHARD WURMBRAND. Aceasta personalitate care sa nascut si a trait in romania a fost un om care a trait pentru DUMNEZEU si pentru romani. as vrea sa vad un documentar de calitate despre acest om, daca puteti si doriti binenteles. IN 2006 a iesit pe locul 4 in TOP 10 MARI ROMANI. VA MULTUMESC.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate