Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

EVADAREA LA TEATRU

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
5.00 Rating / 19 voturi
Zeci de condamnati pentru crima, hotie sau escrocherie incearca sa-si refaca viata cu ajutorul lui Shakespeare. Pentru detinuti, e un mod de a scoate inchisoarea din ei, de a-si cauta resursele de umanitate, de a trai o ora de libertate si de a-i zari cateva minute pe cei dragi.
Data:
08 Decembrie 2013
Sezon:
6
Reporter:
Denisa Morariu Tamaș
Imagine:
Liviu Dochița
Mihai Dină
Montaj:
Adrian Robe
Comentarii (3):
  • 1. IqFrano | 03 Ianuarie 2014 01:13

    Ideea ca detinutii sa faca ceva folositor comunitatii nu este rea. Decat sa se uite la televizor toata ziua si sa faca afaceri din spatele gratiilor pe telefonul mobil, iar noi sa i tinem in puf pe banii nostrii mai bine fac ceva util, care sa le ocupe timpul eficient. Pe vremea comunistilor erau scosi la sapa, la constructia de drumuri, tuneluri, viaducte si alte cele, folositoare pentru noi toti ca pana la urma si ei sunt oameni ca si noi si trebuie sa munceasca si sa faca si ei ceva util, doar au atata timp ''liber'' la dispozitie...Felicitari pentru idee si pentru reportaj!

  • 2. Cristina | 10 Decembrie 2013 20:33

    Imi ideea ca detinutii sa faca ceva inaltator, pentru suflet, dar aici este vorba de 30-40 de persoane, restul? In india sa introduc , cu foarte mare succes practica meditatiei vipassana. Timp de 10 zile detinutii mediteaza de dimineata pana seara. Ei nu trebuie sa vorbeasca timp de 10 zile. Este o metoda purificatoare pt suflet. Asta mi-as dori sa vad in inchisori. Ideea este ca majoritatea dintre ei se intorc in societate poate si mai inraiti si marginalizati de cum au intrat si doar prin curatirea sufletului se poate transforma.

  • 3. Denisa | 09 Decembrie 2013 18:30

    Am participat la un stfel de spectacol in Brasov..la sfarsitul spectacolului majoritatea oamenilor din public aveau ochii plin de lacrimi. Felicitari !

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate