Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

HOŢI LA METRU PĂTRAT

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.96 Rating / 26 voturi
Premierul Romaniei si-a asumat raspunderea pentru legea retrocedarilor. Dar chiar poate acest document sa starpeasca prospera mafie a samsarilor imobilari, care a facut in 20 de ani, miliarde de euro din minciuni, inselaciuni, falsificari si manipulare de dosare litigioase?Andrei Ciurcanu va arata cum functioneaza aceste retele infractionale si cat de usor le e sa-i pacaleasca pe urmasii de drept.
Data:
21 Aprilie 2013
Sezon:
5
Reporter:
Andrei Ciurcanu
Imagine:
Mihai Dină
Liviu Dochița
Montaj:
Adrian Robe
Comentarii (2):
  • 1. speedy | 01 Mai 2013 17:52

    politia , procuratura , statul roman ....ce fac ?????????? PROTEJEAZA SI APARA INFRACTORII , ASTA FAC !!!! NENOROCITII NAIBII , AR TREBUI SA INFUNDE PUSCARIA CU TOTIII !!!! HUOOOO , HUOOO , !!!! OFITER DNA ..... HA HA HA ..CE TARE !!!! FRUMOASA TARA ...!!!!

  • 2. mihai | 23 Aprilie 2013 20:46

    Ati realizat reportajul "Hoti la Metru Patrat"impreuna cu infractorii de la Rise Project. Ati fi fost credibili daca nu v-ati fi asociat cu infractori ca sa realizati un reportaj despre infractori. Atata timp cat lucrati cu Rise Project, unde asa-zisii jurnalisti fura documente, lucreaza cu hackeri si inventeaza povesti, credibilitatea dvs. este zero.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate