Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

JAF CU PREMEDITARE PARTEA 2

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.03 Rating / 29 voturi
Societatea Sanatate si Natura, care cumpara acesti munti, spune ca o face pentru salvarea lor. Si ca intr-o zi, ii va reda statului roman. In zona Rucar Bran insa, foarte multi se indoiesc de sinceritatea acestor declaratii. Achizitiile, spun localnicii, seamana mai degraba cu o ofensiva. Mai ales ca unii angajati ai societatii sint direct implicati in retrocedari suspecte. I-am filmat si noi. Dar, desi in Rucar aceste scamatorii cu paduri se fac de foarte multi ani, justitia n-a avut nimic de zis. Dimpotriva, a dat avize favorabile pe banda rulanta. Iar in final, marii pagubiti sint cei care aveau drepturi si care se zbat sa pastreze o mostenire. Si pentru ei, si pentru tara.
Data:
21 Septembrie 2014
Sezon:
8
Reporter:
Imagine:
Mihai Dină
Montaj:
Lenard Zsolt
Adrian Robe
Comentarii (3):
 • 1. Viorel | 15 Feb 2015 22:28

  Nu era mai bine daca nu se retrocedau padurile? Avea dreptate Iliescu cand zicea ca retrocedarea padurilor va fi o eroare istorica. (Desi nu tin cu el, nu-s nici comunist).

 • 2. Victor | 10 Feb 2015 21:00

  Ehe, in 2004, eu si alti cativa am tot scris pe site-ul alpinet.org despre prapadul care tocmai incepea atunci in acesti munti. Cui i-a pasat? In naivitatea mea credeam ca lumea se va mobiliza pt stoparea dezastrului.

 • 3. Sebi | 03 Octombrie 2014 12:20

  Neamtul de la la Sanatate si Natura apare si in filmul Wild Carpathia, duce echipa de filmari in padurile din jurul Brasovului sa vada ursii.
  Interesant ce spunea ca a observat doamna Ramona Negulici : familiile care si-au instrainat proprietatiile au disparut in istorie. Oare se aplica si pentru popoarele care fac acelasi lucru cu mostenirile lor de la inaintasi?!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate