Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

LEGAŢI DE SISTEM

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.83 Rating / 24 voturi
In Romania, ai grija pe cine calci pe coada, nu e doar o expresie: e un mod de viata. Daca nu stii cine pe cine sustine, ce polite trebuie platite si cui, risti sa ajungi victima unor personaje fara scrupule, care fac legea. Si se joaca cu ea. Uneori, acesti oameni sint chiar parte a sistemului care ar trebui sa ne apere. Un caz celebru este cel al lui Traian Berbeceanu. Inca din ziua arestarii sale, comisarul s-a plans ca a cazut in plasa intinsa de oameni pe care ii deranjase cu dosare si investigatii. Noi nu spunem ca are dreptate. Dar ancheta noastra scoate la iveala conexiuni dubioase intre oameni din justitie si mafia organizata. Din cauza acestor capuse infipte in sistem a izbucnit un scandal urias intre institutii.
Data:
15 Iunie 2014
Sezon:
7
Reporter:
Andrei Ciurcanu
Robert Wagner
Imagine:
Cristian Tamaș
Mihai Dină

Montaj:
Marius Gabriel Robu
Comentarii (1):
  • 1. laura | 22 Iunie 2014 21:35

    In timp ce urmaresc emisunea d-voastra ,,Legati de Sistem,, sufletul mi se umple si mai mult de revolta fiindca a-ti spus atatea adevaruri legate de acesti copii abandonati si de statul nostru care nu vrea sa faca nimic pentru acestia.Lucrand intr-un mediu in care intalnesc zilnic astfel de copii intotdeauna m-am intrebat de ce oare nu se vrea sa le fie mai bine sa fie integrati in familii care isi doresc sa adopte un copil dar care iar se lovesc de birocratie si de alte lucruri si care acsteapta ani de zile pentru a adopta un copil.Oare cat de orbi pot fi cei care conduc aceasta tara si care se fac ca nu vad adevarata realitate si dramele care se intampla printre acesti copii abandonati si ce fel de oameni cu traume ajung?
    Imi doresc ca acest reportaj poate sa fie un inceput pentru ceva mai bun pentru acestia si sa se schimbe toate aceste legi care nu le sunt in favoare acestor victime ale vietii care nu au ales ele sa fie in aceasta situatie.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate