Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

NEW YORK FESTIVALS

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
5.00 Rating / 13 voturi
Festivalul international de televiziune si film de la New York este una dintre cele mai importante competitii de profil, din lume. In istoria lui de 55 de ani, a oferit mii de medalii si de trofee unor seriale, documentare si posturi de televiziune celebre. Premiantii sint stabiliti de un juriu international, din care fac parte nume mari ale industriei. Iar anul acesta, in premiera, acolo a fost si Antena 3.
Data:
14 Aprilie 2013
Sezon:
5
Reporter:
Carmen Avram
Carmen Moise
Imagine:
Cristian Tamaș
Montaj:
Lenard Zsolt
Marius Gabriel Robu
Comentarii (3):
  • 1. Marius M. | 11 Iunie 2013 14:47

    Felicitări pentru echipa creeată și pentru munca asiduă pe care o depuneți... ne mândrim cu voi

  • 2. speedy | 01 Mai 2013 17:28

    FELICITARI !!!FELICITARI !! SUNTE-TI CEI MAI TARI PE PIATA IN ACEST MOMENT , IN CEEA CE FACETI !!! BRAVO , BRAVO , INTREGII ECHIPE !!!! MERITATI TOATE PREMIILE PE CARE LE PUTETI LUA !!!! SUNT FANUL VOSTRU , SI O SA VA URMARESC IN CONTINUARE !!!!!

  • 3. martin valentin | 18 Aprilie 2013 15:09

    FELICITARI,FELICITARI. sunt un telespec fidel al acestei emisiuni, este extraordinar ce faceti in aceasta perioada in care Televiziunile sunt inpanzite de ,,emisiuni,,infecte totus voi aduceti un val de aier proaspat sai spun asa cu aceste emisiuni de CALITATE . va felicit si in mod special pe PROFESIONISTI care lucreaza la aceste emisiune FELICITARI si va meritati din plin premiul. si sper so o tineti tot asa , sper ca nu va retrageti. mai sunt atatea emisiun pe care le puteti face mii de vieti si locuri sfinte sau profane asteapta sa fie regizate si aduse la lumina de VOI binenteles.

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate