Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

Premieră în culise

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
5.00 Rating / 10 voturi
Un fel de cursă am trăit și noi cu aceasta emisiune. Ați văzut duminică de duminică anchete complicate, povești emoționante și portrete de oameni excepționali, făcute toate de o echipa care a muncit ore lungi, din zi și din noapte. O parte din munca noastră vă este însă necunoscută, ea implică mici trucuri tehnice, repetiții pentru filmare, uneori chiar efort fizic și depășirea unor limite de rezistență. Ne-am gândit să vă oferim o parte din aceste pregătiri din culise, ca să vedeți cum lucrăm, să ne cunoașteti mai bine și poate să vă amuzați cu noi.
Data:
12 Iunie 2011
Sezon:
1
Reporter:
Imagine:
Montaj:
Comentarii (1):
 • 1. Florin | 26 Iunie 2014 04:33

  -e emisiune foarte buna,calitatea subiectelor este foarte mare,insa incercati sa patrundeti un pic mai adanc...oricum ...e una din emisiunile ca re m-a facut sa scap o lacrima,pt Romania !
  -si de si e romania cum e ,...eu TOT O IUBESC !!!
  Sunteti buni,la fel de buni precum Cei de la Romania Te Iubesc,2 emisiuni bune ,de fapt singurele emisiuni bune pe care le stiu din toata media din Romaniaca si pe care le urmaresc cu amre interes !!!
  -incercati sa patrundeti mai adanc,si incercati sa miscati ceva in tara asta,altfel Romania va merge in aceeasi directie dezastruoasa !
  -cat mai multe emisiuni,sper sa nu va stricati in timp cum se intampla de obicei in romania,fiti voi,cei de la inceput,nu uitati de unde ati plecat,ramaneti la fel de naturali si profesionisti !!!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate