Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

RĂU CU BUNĂ ŞTIINŢĂ

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.77 Rating / 65 voturi
Carne fara documente legale si plina de reziduuri de medicamente, fermieri care se joaca de-a medicul veterinar si baieti destepti care se imbogatesc pe spatele nostru. Romanul pune pe masa alimente care il imbolnavesc, iar inspectorii sanitari se declara depasiti de situatie.
Data:
03 Martie 2013
Sezon:
5
Reporter:
Imagine:
Mihai Dină
Liviu Dochița
Montaj:
Lenard Zsolt
Comentarii (3):
  • 1. speedy | 21 Martie 2013 11:58

    felicitari pt emisiune!!!! din pacate traim in aceasta tara minunata , unde totul este posibil !!!! nu se va schimba ninic , nici in 2000 ani , asta e adevarul !!

  • 2. traiangaozaru@yahoo.com | 07 Martie 2013 11:09

    doamna Avram, nu ar strica sa investigati cati medici sunt platiti de catre producatorii de medicamente pentru a prescrie medicamente (si umane, nu doar veterinare!!!), chiar si sau mai ales atunci cand nu e nevoie! industria farmaceutica este locul unde se fac cei mai multi bani. nicaieri nu exista profituri de 3000% ca in productia de medicamente. va dati seama ca au bani sa corupa si cei mai corecti doctori, si toti politicienii (de ce vrem noi sa vaccinam impotriva cancerului de col uterin???) ca sa isi ia spaga secretarul de stat care a semnat contractul cu producatorul vaccinului... la fel nu ar strica sa va ocupati si de achizitorii de la firmele producatoare de alimente. si ei primesc spagi de la furnizorii de aditivi pentru a baga in produse ingrediente care nici nu sunt necesare, dar fac vanzare buna dealerilor de aditivi!

  • 3. Dobre Catalin | 05 Martie 2013 14:33

    Solutia? ... Veganismul

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate