Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

România jefuită

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.86 Rating / 43 voturi
Milioane de metri cubi de pădure se taie ilegal în România, sub ochii neputincioși ai autorităților. În munți, legea se face cu arma în mană, așa că până și pădurarii se tem să-i oprească pe hoți. Versanți întregi au ajuns un cimitir de vreascuri și bușteni lăsați să putrezească, pentru că statul e incapabil să-i oblige pe cei care taie, să reîmpădurească. Între timp, străinii cumpără la noi păduri pe care le protejează, considerându-le o avere. Dar fac bani frumoși din lemnul pe care românii îl taie fără milă.
Vă invităm să urmăriți o anchetă despre jaf, inconștiență și lipsă de viziune.
Data:
20 Noiembrie 2011
Sezon:
2
Reporter:
Alina Dinu
Imagine:
Andrei Captarenco
Liviu Dochița
Montaj:
Codrin Iftodi
Comentarii (5):
 • 1. Maximus | 07 August 2013 01:53

  Un documentar extraordinar, zic si eu dar, nu toti oamenii sunt vinovati...ci canaliile care nu mai au nici o scara a valorilor. Carora lacomia le-au sters orice picatura de omenie si morala si care nu merita sa traiasca in aceasta tara ....aceia sunt blestemati si tot neamul lor ptr. atata lacomie, hotie si imbogatire in umbra legilor date tot de ei ...rusine ar trebui sa ne fie doar ptr ca nu ne revoltam cand vedem ce ,,capacitati,, de oameni ne reprezinta si stam toti cu mainile in san fara sa facem nimic...cred ca si lasitatea noastra este de vina ptr. dezastrele ce se intampla in fiecare zi.....felicitari ptr documentar ....mult respect din partea mea.

 • 2. Radu | 06 August 2013 16:19

  Sunt de acord ca se taie aiurea si se fura.Nu sunt de acord sa puneti accent in documentar pe "vandutul tarii".Patriotismul asta ieftin e din secolul trecut.Traim in Uniunea Europeana si probabil tot uniunea va fi cea care va impune legi ce nu permit furtul.Asta pentru ca romanii sunt hoti.

 • 3. bb | 05 August 2013 17:55

  pcat mare pacat, sunt din maramures si asta e realitatea, sunt spagi imense si oamenii inchid ochii. de ce nu ia nimeni masuri sa opreasca defrisarile sau pentru fiecare copac defrisat sa se planteze alti 4 copaci...

  si o sa reuseasca sa schimbe legislatia din romanai ... pentru ca o sa gaseasca un roman care se va manji pentru bani
  pacat mare pacat

 • 4. Sorin | 10 Aprilie 2013 23:41

  Frumos documentar.Din pacate mi-a lasat un gust putin spus amar

 • 5. Nick | 10 Aprilie 2013 17:25

  Pacat de tara asta blestemata sa fie populata cu oameni ca noi!Caci noi suntem blestemul,nu fii ei!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate