Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

România, o afacere

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
3.91 Rating / 11 voturi
Piese vitale pentru centrala de la Cernavodă au fost cumpărate după o licitație suspectă, de la o firmă cu acționariat libanez, specializată în șuruburi, grătare și scari rulante. Piesele sunt amortizoare de șoc seismic, care trebuie să susțină conductele de abur și de apă ce duc la reactorul nuclear. Achiziția dubioasă a ajuns în atenția Conșiliului Suprem de Apărare a Țării, semn că șituația e foarte serioasă. Amortizoarele au fost cumpărate din America, dintr-un stoc mai vechi.
Dacă cedează, reactorul nuclear riscă să se supraîncalzească și să explodeze. Cine se joacă cu viață noastră și cu siguranța națională a României, aflți în premieră.
Data:
20 Martie 2011
Sezon:
1
Reporter:
Yevgeniya Kironaki
Valentin Popescu
Imagine:
Andrei Captarenco
Liviu Dochița
Cristian Tamaș
Montaj:
Sebi Boteanu
Lenard Zsolt
Comentarii (7):
 • 1. vlad | 31 August 2014 15:23

  va rog sa urcati din nou materialul . nu va lasati calcati in picioare

 • 2. Florin | 27 Septembrie 2013 19:27

  Aș fi mai mult decât mulțumit dacă ați urca din nou acest material foarte interesant.

 • 3. Marius U | 28 Aprilie 2013 08:36

  Chiar atâta mafie este în România,că v-au cumpărat şi pe voi?
  Că nu se poate viziona nimic.

 • 4. Ion Marin | 27 Martie 2013 20:13

  Dle Vlad, daca aceasta emisiune (televiziune) a adoptat reteta "Dan Diaconescu", totul s-ar putea explica.
  Adica: se ia una bucata afacere dubioasa, se ancheteaza, se gasesc adevaratii vinovati, se face filmul si se expune totul, public. Daca vinovatii sunt foarte deranjati de aparitia filmului, vor propune o intelegere, o suma (ori serviciu) in schimbul retragerii filmului, ori cumpararii drepturilor de difuzare. In cazul acestui film se pare ca a functionat.
  Daca as fi carcotas chiar as fi sigur ca lucrurile stau asa. Dar nu-s... ;-)
  In privinta filmului "Secretul din adancuri" va propun sa cititi comentariul si sa vizionati filmul recomandat acolo pentru a intelege adevarata miza a acelei odioase afaceri.
  Fiat lux!

 • 5. Vlad | 26 Martie 2013 18:37

  revin cu un comentariu... se pare ca domnul care a comentat inaintea mea are dreptate, intrucat dupa mai multe cautari pe google, am observat ca pe mai multe site-uri si bloguri care au fost preluat acest material, de asemenea nu mai poate fi vizionat sau este sters. Rezulta ca este clar ceva care nu se doreste a fi vizionat de catre cat mai multi oameni, pt ca problema atinsa este una delicata. Insa daca si de pe site-ul emisiunii a fost stearsa, rezulta ca presiunile sunt foarte,foarte mari... in curand ma astept sa fie sterse si materiale precum Aurul Romaniei sau Secretul din adancuri... Un singur lucru nu inteleg, daca chiar doriti sa arati publicului ceea ce se intampla cu adevarat in aceasta tara de ce nu mergeti pana la capat si sa nu cedati nici unei presiuni, sau poate in acest caz mafia depaseste orice imaginatie, fiind vorba de viata si de moarte?

 • 6. Vlad | 26 Martie 2013 16:50

  Imi poate spune si mie cineva, eventual moderatorul site-ului, de ce nu se poate viziona materialul? Multumesc frumos.

 • 7. Ion Marin | 22 Martie 2013 21:01

  Acum 4 zile am lasat un comentariu care nu era sub nici o forma vulgar (regula de suspendare).
  Remarcam atunci doar faptul ca reportajul despre Cernavoda nu mai poate fi vizionat pe site, o explicatie putand fi presiunile din partea celor implicati in afacere. Comentariul a fost suspendat. Probabil ca aveam dreptate, iar observatia devenea astfel incomoda.
  Oricum, se pare ca nimeni, dintre realizatorii filmelor sau sitului, nu citeste comentariile si nu le raspunde.
  Pacat. Pacat de atata munca. Se pare ca nu faceti aceste filme pentru public, ci pentru satisfacerea orgoliului personal, pentru notorietate, pentru premii. Site-ul ascesta este imaginea Dvs in lume. Activarea comentariilor este primul pas spre dialog cu publicul, spre a arata ca va pasa. Este nepoliticos cand nu ti se raspunde la o intrebare. Iar tacerea poate fi interpretata ca indiferenta, nepasare, dispret...

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate