Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

SĂ FIE PRIMIT

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
5.00 Rating / 41 voturi
Juramantul de saracie depus la intrarea in calugarie n-are nicio valoare pentru unii prelati romani. Din banii nostri isi fac business-uri personale, iar imobile si terenuri sint lasate in paragina, desi statul le-a donta in schimbul promisiunii ca vor fi valorificate in folosul oamenilor. Vedeti cine e de vina pentru inconstienta cu care se toaca sute de milioane de euro.
Data:
07 Aprilie 2013
Sezon:
5
Reporter:
Alex Nedea
Imagine:
Mihai Buzduga
Cristian Tamaș
Liviu Dochița
Montaj:
Cristi Dimitriu
Comentarii (6):
 • 1. oana daraban | 12 August 2014 14:43

  Este clar scopul acestui reportaj, denigrarea ortodoxiei prin prezentarea unor fapte nepotrivite ale conducatorilor ei. Dumneavostra ati prezentat niste fapte adevarate din pacate, care nu se potrivesc cu morala crestina promovata de ortodoxie, dar le-ati pus inttr-un anume context incat sa manipulati telespectatorii si sa atrageti si mai mult ura si dezaprobul populatiei asupra intregii ortodoxii. Ati amestecat informatii de tot felul (terenuri, case, cumpararea de iconite de la biserica, imagini din interiorul bisericii. scoli darapanate, chiar si un preot care critica colegii de breasla) astfel incat sa creati o imagine telespectatorului ca vina principala pentru scolile darapanate, saracii Romaniei si lipsa de centre de ajutor este a bisericii ortodoxe. Dumneavoastra stiti bine acest lucru, potriviti imaginile si informatia intentionat pentru a transmite un mesaj, iar rezultatul a fost cu siguranta cel dorit, lucru cert privind comentariile de mai jos.

 • 2. oana daraban | 12 August 2014 14:42

  Nu ati prezentat si numeroasele centre de ajutor, orfelinate, cantine ale saracilor administrate de bisericii; nu ati prezentat vina principala si anume a politicienilor pt saracie, lipsa de locuri de munca si orfelinate in paragina. Acesta este un articol care in primul rand sporeste dispretul romanilor care se impotrivesc ortodoxiei, care se lasa usor distrasi de la adevaratele cauze ale saraciei si care sunt usor atrasi de stiri de tipul 'vrem scoli, spitale, nu biserici'. Astfel, va intreb pe dumneavoastra dna Carmen Avram si astept sa imi raspundeti, care este scopul acestui reportaj? Daca la alte reportaje puteam spune ca scopul era sa vedem aspecte din jur, saracia copiilor, maltratarea orfanilor, dezinteresul politicienilor si sa luam masuri, aici care ar fi masurile pe care le asteptati de la telespectatori? Mi-a placut emisiunea dumneavoastra, dar neprofesionalismul acestui reportaj ma face sa nu o mai urmaresc de acum.

 • 3. Andra | 18 Aprilie 2014 23:30

  B.O.R. parazitul numarul 1 in Romania....! Huo...cand ii vad imi vine sa ma rog zeitatilor sa il invie pe Ceausescu!

 • 4. vio | 15 Decembrie 2013 13:35

  Nu judecati sa nu fiti judecati!!!!!!

 • 5. ionut partene | 27 August 2013 01:43

  cum sa se construiasca scoli si spitale ca doar la scoli nu pune nimeni bani in cutia milei si nici nu se fac donatii (a se citi spalare de bani) de zeci de mii de euro din partea unor traficanti de arme si mercenari sangerosi gen Horatiu Potra. ca sa nu mai vorbim despre spitale, nu stiu inca vre-un spital in care sa se fi facut campanie electorala deschisa, pe fata in favoarea unuia sau a altuia din candidati. in legatura cu complexul de la Dorna Arini doresc sa va spun ca nu este un caz singular, puteti sa va interesati de o alta manastire de 5 stele in judetul Bistria Nasaud si anume in comuna Parva, cu siguranta o sa descoperiti lucruri foarte interesante si acolo, ce bani se spala cum traiesc in ,,saraci" calugarii etc...

 • 6. speedy | 26 Aprilie 2013 15:42

  SUPERB !!! MINUNAT !! HA HA HA ! TARE DE TOT !!! HOTIE , JAPCA , FURACIUNE !!!! HUOOOOO , NESATULILOR , NU VA MAI AJUNGEEE !!!!1

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate