Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

SÂNGE ROMÂNESC PE FRONTUL DE EST

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.07 Rating / 27 voturi
A trecut o luna de la incheierea armistitiului de la Minsk si Ucraina isi face tristul bilant: o bucata de teritoriu lipsa, o natiune dezbinata si naucita de ce i s-a intamplat, orase distruse si foarte multe victime: 6000 de morti si peste 14 mii de raniti. Printre ei, numerosi romani. Tineri care si-au varsat sangele intr-un razboi pe care nu l-au inteles. Barbati luati prizonieri, schingiuti si batjocoriti de rebeli. Cei care au supravietuit, se intorc pe rand acasa. Schimbati, chinuiti de cosmaruri, inca incapabili sa spuna tot ce-au vazut si trait.

Data:
15 Martie 2015
Sezon:
9
Reporter:
Yevgeniya Kironaki
Imagine:
Mihai Buzduga
Montaj:
Lenard Zsolt
Adrian Robe
Comentarii (4):
 • 1. viorel | 15 Mai 2015 10:16

  Baietilor ce apara Ucraina de invazia Rusiei - SLAVA!!!

 • 2. vioirel | 12 Mai 2015 12:11

  ..."O sa simtiti pe pielea voastra, sclavi ai americanilor si dusmani ai poporului roman. Mi-e rusine ca sunteti romani si impartim acelasi pamant si aer." ... mda..., si mie tot imi este rusine a inmparti acest pamant cu asemenea persoane ce comenteaza astfel, dand dovada de lipsa totala de gandire proprie. Sunt roman din Ucraina, iubesc natia mea, Patria, si zic la toti: Ucraina nu are nimic comun cu americanii, dar Rusia doreste teritoriul ucrainean, si ziceti "multumesc" Ucrainei ca se invaziei, ca de alt fel in viitorul apropiat veti avea sansa de a invata rusa (si ungurii vostri tot)

 • 3. Sunteti sclavi ai americanilor si dusmanii poporului roman | 29 Martie 2015 11:09

  Propaganda anti-ruseasca de doi dolari. Ucraina a facut eliminare etnica a rusilor din est si voi vreti ca rusii sa stea sa moara ca sobolanii? Nu puteti ascunde adevarul astazi. Exista multe surse din care fiecare se poate documenta si lamuri singur, fara sa mai poata fi manipulati.

  Daca ungurii ne ataca, se intampla exact ca in Ucraina: ucraina (ungurii) au trecut la eliminarea prin ucidere a celor care isi doresc libertatea, adica a rusilor (romanilor). Si voi mintiti cu nerusinare americaneasca cum ca „rebelii rusi” sunt salbatici. O sa simtiti pe pielea voastra, sclavi ai americanilor si dusmani ai poporului roman. Mi-e rusine ca sunteti romani si impartim acelasi pamant si aer.

 • 4. speedy | 20 Martie 2015 13:52

  felicitari pt acest reportaj si pt curajul de a merge acolo !!!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate