Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

Sultanii piețelor

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.88 Rating / 17 voturi
Cum își construiesc unii afaceriști turci palate somptuase cu firme fantomă în România, funcționari mituiți, evaziune fiscală de miliarde și mii de camioane de legume și fructe pe care le strecoară necontrolate printre vămile noastre. Doar că uneori o data cu marfa mai vin și droguri. Cum se fac legăturile între roșia din piață și teroriștii internaționali, aflati din următorul material.
Data:
30 Septembrie 2012
Sezon:
4
Reporter:
Mihai Munteanu (OCCRP)
Imagine:
Mihai Dină
Montaj:
Lenard Zsolt
Comentarii (2):
  • 1. Cata | 18 Octombrie 2012 15:07

    Daca doriti ca lucrurile sa se schimbe cu adevarat alaturati-va activistilor romani care sustin The Venus Project ca si alternativa al sistemului corupt si lacom din tara asta si din lume.Jacque Fresco si activistii The Venus Project sunt singuri care ofera o alternativa care va rezolva majoritatea problemelor reale ale umanitatii.
    Cei care nu fac nimic sa schimbe acest sistem manat de lacomie, coruptir egoism si irationalitate isi merita soarta.Romania NU ESTE UN STAT DEMOCRAT SI STATUL NU INVESTESTE UN LEU IN DEZVOLTAREA ECONOMICA A TARII!

  • 2. speedy | 13 Octombrie 2012 12:43

    O ROMANIE FURATA , O ROMANIE PRADATA , O ROMANIE CORUPTA , O MAFIE GENERALIZATA , O TARA SARACA ...... DIN CE IN CE MAI SARACA SI ASTA CU AJUTORUL ACESTUI " MINUNAT " STAT CARE " VEGHEAZA LA BUNASTAREA SI FERICIREA NOASTRA " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O RUSINE DE TARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! PACAT DE ACEST POPOR !!!!!

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate