Arhiva emisiuni
XEmisiuni
Loading...

Supraomul

Recomanda: email facebook tweet yahoo
Acorda-i o nota:
4.89 Rating / 55 voturi
Ca el, în lume mai sunt doar 20. În România, e unic. Și e un supraom, deși duce un handicap cumplit: a fost de mic orb, surd și mut. Cu o voință de fier și o tehnică revoluționară, Vasile Adamescu a învățat să vorbească, deși demutizarea unui om surd și orb e conșiderată un miracol. Și-a depășit condiția, și-a acceptat soarta și a făcut în viață mai multe lucruri decât face un om obișnuit. Sculptează, dansează, călătorește, scrie o carte și cunoaște lumea în moduri care nouă ne sunt străine. Iar acum învață un copil, cu același handicap ca și el, să comunice cu cei din jur. Iată povestea supraomului Vasile Adamescu.
Data:
01 Martie 2011
Sezon:
1
Reporter:
Yevgeniya Kironaki
Imagine:
Cristian Tamaș
Montaj:
Sebi Boteanu
Comentarii (3):
 • 1. Viorel | 29 Mai 2013 11:25

  Vasile Adamescu, a publicat de curand o carte autobiografica, cu titlul - ]nfruntand via'a - pentru cei intesesati o puteti achizitiona scriind pe adresa micuvioreldumitru@yahoo.com

 • 2. Ana | 05 Feb 2013 21:30

  M-a indurerat pana la lacrimi acest documentar. Intr-adevar unul, extraordinar. Va multumesc pentru posibilitatea de a -l vedea pe acest site!

  :)

 • 3. Maargareta Ana Radu | 04 Feb 2013 10:10

  acets filmulet ar trebui difuzat in scoli.Sasti sa _ti primesti crucea,so porti si sa faci ce e mai bun ,nu este dat oricui.Oare de ce nu stim sa pretuim ce avem - de ce ?Sa fi esanatos ,domnul il iubeste .

Adauga comentariu
Nume
Comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 1000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate